12:37, 19 Gusht 2019

Mediat kanë raportuar gjatë ditës se Dardan Gashi, zëvendëskryeministri në largim, ka aderuar në Nismën Socialdemokrate.

Por këtë lajm për klankosova.tv e ka mohuar Endrit Shala, sekretari i kësaj partie.

“Nuk kam informacion nga partia apo nga Dardani se ai ka aderuar apo do të aderojë në Nismë”.

“Ne kemi bashkëpunim dhe kemi pasur sa i përket punës së tij si zëvendëskryeministër, por sa i përket kësaj çështjeje nuk ka asgjë.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë