12:42, 14 Nëntor 2019

Një qenush i shpëtuar së fundi dhe i quajtur Narwhal, po rrëmben zemrat e mijëra njerëzve.

Kjo për shkak të fytyrës së tij të adhurueshme me një tipar tipik, njofton Klan Kosova.

Këlyshi që tashmë është vetëm 10 javësh, i shpëtuar në Missouri, ka çuditërisht një bisht në ballin e tij.


Edhe pse bishti e bën Narwhal-in “qenushin më të lezetshëm ndonjëherë”, jo, ai nuk bënë lëvizje.

Veterinerët thonë se Narëhal është i shëndetshëm, përveç disa krimbave të zakonshëm të qenushëve për të cilët ai zemërohet.

Konkurs Pune

Lexo më shumë