Në Londër gjendet një bombë nga Lufta e Dytë Botërore

Në Londër gjendet një bombë nga Lufta e Dytë Botërore

NULL NULL
2 months më parë

Një zbulim i një bombe nga Lufta e Dytë Botërore ka bërë që rrugët të mbyllen dhe të ndalohen fluturimet në Yorkshire të Londrës Veriore.

Eksplozivi do të ndizet sot, në mënyrë të sigurt nga ekspertët e municionit, pasi u detektua nga punëtorët e ndërtimit.

Një kordon i madh policie është vendosur rreth pajisjes, raporton Daily Mail, transmeton Klankosova.tv.

Policia e Humberside tha se fqinjëve në rrugën Rawcliffe u është kërkuar të evakuojnë zonën si një masë paraprake.

Banorët që jetojnë në afërsi të menjëhershme janë këshilluar të qëndrojnë brenda, ndërsa bizneseve brenda zonës së rrethuar u është kërkuar që të mbyllen përkohësisht.

“Kolegët nga ekipi i Shkatërrimit të Mjeteve Shpërthyese (EOD), të cilët kanë qenë në vend që nga mbrëmja e kaluar, tani kanë konfirmuar që pajisja është drejtpërdrejt dhe po bëjnë plane për të shpërthyer në mënyrë të sigurt bombën brenda 24 orëve të ardhshme”, thuhej në një deklaratë në faqen e internetit të Policisë në Humberside.