23:03, 24 Korrik 2018

Emri i saj është Belen dhe vjen nga Spanja. Ajo nuk e kishte paramenduar se me biçikletën e saj mund ta shkojë kudo.

“Mendoja se me biçikletë mund të shkoj deri tek dyqani më i afërt apo edhe deri tek miqtë e mijë”, tha ajo.

Ajo kurrë nuk kishe çikëluar më shumë se 30 km në ditë – por së bashku me mikun e saj vendosën që për katër muaj me biçikletat e tyre ta shëtitnin Norvegjinë.

Në kohë të mirë, e jo të mirë ata ishin në rrugë, gjumin e bënin në kamp dhe kjo jetë ju ofronte lumturi, transmeton Klan Kosova.

Kështu që mos hezitoni – bëjeni ëndrrën tuaj realitet.