Në kërkim të bukurive mahnitëse të fshatit Vuthaj (VIDEO)

Në kërkim të bukurive mahnitëse të fshatit Vuthaj (VIDEO)

2 muaj më parë

Kronika e mëposhtme na dërgon në  fshatin Vuthaj.

I banuar me shqiptarë, një vend që njihet për bukuritë natyrore, po ashtu dhe kapacitete për turizëm malor e shumë histori, i gjejmë brenda kësaj pjese fantastike.

Fshati Vuthaj, i banuar me shqiptar, një vend që njihet për bukurit natyrore, poashtu dhe kapacitet për turizëm malor, shumë histori gjejmë brenda kësaj pjese fantastike.

Fshati Vuthaj, i banuar me shqiptar, një vend që njihet për bukurit natyrore, poashtu dhe kapacitet për turizëm malor, shumë histori gjejmë brenda kësaj pjese fantastike.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 5 août 2020