20:47, 26 Maj 2019

Sot në Kamenicë u zhvilluan garat kampionale në badminton në kategorinë e vajzave – çiftet.

Në një atmosferë të veçantë sportive, badmintonistet kosovare i prezantuan shkathtësitë e tyre në nivelet U-13, U-15 dhe U-17, njofton Klan Kosova.

Jeton Nebiu, Kryetari i Federatës së Badmintonit, e falënderoi Komunën e Kamenicës për nikoqirllëkun dhe premtoi dinamizim të mëtutjeshëm të garave në këtë sport olimpik.

 

Këto janë rezultatet.

 

U-13

Vendi i parë
1. Fiona Morina
2. Rona Basha
KB-Arbëria

Vendi i dytë
1. Valencia Dedaj
2. Amanda Muqkurtaj
KB-Dardania

Vendi i tretë
1. Elona Malaj
2. Adea Jashari
KB-Ulpiana

 

U-15

Vendi i parë
1. Lurinada Morina
2. Arianita Morina
KB-Arbëria

Vendi i dytë
1. Alkana Morina
2. Sumej Morina

Vendi i tretë
1. Era Azemi
2. Erblira Bajrami
KB-Ulpiana

 

U-17

Vendi i parë
1. Arbnora Basha
2. Elona Qehaja
KB-Arbëria

Vendi i dytë
1. Elda Morina
2. Eliza Morina
KB-Arbëria

Vendi i tretë
1. Olsa Zymberi
2. Anita Veseli
KB-Don Bosko

 

   

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë