17:05, 23 Shkurt 2020

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, në faqen e tij në rrjetin social Instagram ka plotë 82.1 mijë ndjekës.

Ndërkaq ai ndjekë vetëm faqen zyrtare të Lëvizjes Vetëvendosje në këtë rrjet social.

Ai është mjaft aktiv në rrjetet sociale: Facebook, Twitter dhe Instagram.

Konkurs Pune

Lexo më shumë