Në Drenas arrestohen tre persona si të dyshuar për pastrim parash

Hetuesit policorë të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, pas zhvillimeve të hetimeve paraprake, me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Prishtinë, sot kanë kryer kontrolle në shtëpi banimi në Drenas. Bastisja ka ndodhur në orët e hershme të mëngjesit. Hetimet dhe më pas kontrolli janë kryer mbi dyshimet se personat e dyshuar A.N. … Continue reading Në Drenas arrestohen tre persona si të dyshuar për pastrim parash