"Në Bosnjë nuk kishte luftë civile, por gjenocid të planifikuar" - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Në Bosnjë nuk kishte luftë civile, por gjenocid të planifikuar”

NULL NULL
27/02/2017

Ish-zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden, tha se të gjithë njerëzit në Bosnjë dhe Hercegovinë duhet të vazhdojnë që të luftojnë për të ardhmen pasi i kanë  mbijetuar gjenocidit.

“Kjo ështëarsyeja se pse ju e kujtoni të kaluarën.  Duhet t`ia përkujtoni fëmijëve këtë të kaluar. Të gjithë duhet ta dinë këtë histori” tha  Biden gjatë një ceremonie  të mbajtur në Washington, ku Këshilli Këshilldhënës për Bosnje dhe Hercegovinë ia dorëzoi atij një çmim për arritje jetësore.

Biden tha se në Bosnjë nuk kishte  luftë civile, por gjenocid të planifikuar, shkruan Al -Jazeera, përcjellë Klan Kosova.