20:35, 6 Korrik 2020

Në tekstet shkollore u gjetën plot gabime dhe diskriminime.

Mësimdhënësit po refuzojnë të punojnë me to, edhe në vitin e ri shkollor, derisa shtëpitë botuese kanë nisur punën për përmirësime.

Kronikë e zgjeruar nga Dafina Jegeni.

Konkurs Pune

Lexo më shumë