16:30, 11 Shkurt 2019

Nga mund t’ia fillojmë kur dëshirojmë të bëjmë një ndryshim në jetën tonë? Me një ndryshim flokësh, sigurisht.

Këta protagonistë të këtij artikulli kanë vendosur të ndryshojnë pamjen e tyre dhe tani ata do të inspirojnë të gjithë ata që janë në mëdyshje për një vendim të tillë, njofton Klan Kosova.

View this post on Instagram

This #beforeandafter will have people doing a #doubletake. Between the color and the cut this look is hitting all of 2019's major #hairtrends. ⠀ ⠀ Looking to #finetune your #pixie skills? Head to the link in our profile for #online education straight from the #SamVilla team! Look for our Online Workshop on the Evolution of the Pixie by @andrew.carruthers .⠀ ⠀ #hair by @hairbymakaylao on @griffin_joelle. #makeup by @jessicazbeauty. ⠀ *⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀ #SamVillaTools #SamVillaHair #ArtistsSupportingArtists #shorthaircut #hairdressermagic #pixiehaircut #pixiecuts #pixie360 #shorthairrocks #hairdresserslay #shorthairstyle #hairlook #beautygram #hairdresserlife #beautytips #hairdressermagic #licensedtocreate #cosmoprofbeauty #behindthechair #btc #beautylaunchpad

A post shared by Sam Villa (@samvillahair) on

Konkurs Pune

Lexo më shumë