19:20, 13 Mars 2019

Psikologët sugjerojnë që një ndryshim në stil është një mënyrë efektive për t’u ndjerë më rehat me veten. Dhe për të famshmit është po ashtu një mënyrë për të na mbajtur ne fansat me këmbë në tokë.

Ne e admirojmë aftësinë e tyre për ta “ndryshuar lëkurën”  thuajse po e ndryshojnë ngjyrën e buzëkuqit të tyre, kështu që le t’i hedhim një sy ndryshimeve më drastike dhe të bukura.

Nicole Kidman

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Kate Hudson

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Demi Lovato

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Katy Perry

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Lady Gaga

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Marilyn Manson

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Brad Pitt

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Kelly Osbourne

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Miley Cyrus

 

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Khloe Kardashian

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Jared Leto

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Nelly Furtado

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Ke$ha

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Kristen Stewart

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Lil’ Kim

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

Rose McGowan

16 Photos of Celebs Showing How Drastically They’ve Changed

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë