20:24, 11 Shtator 2019

Në Prishtinë u kujtua sulmi terrorist ndaj kullave bnjake, që u bë 18 vjet më parë.

Policia, zjarrfikësit dhe ambulancat kanë ndezur sirenat dhe dritat e mjeteve të tyre, derisa garda e nderit e Policisë së Kosovës ka ulur në gjysmë shtizë flamurin amerikan.

Konkurs Pune

Lexo më shumë