Ndalohet zëvendësministri serb në Merdare, reagon Ramush Haradinaj

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka bërë të ditur se në pikën kufitare në Merdare është ndaluar nënkryetari i Partisë Liberale të serbëve të Kosovës që është edhe zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Boban Stankoviq. Haradinaj përmes një postimi në Facebook ka thënë se sipas informacioneve që kanë, Stankoviq po mbahet pa … Continue reading Ndalohet zëvendësministri serb në Merdare, reagon Ramush Haradinaj