10:21, 16 Prill 2019

Në rrugën Pejë–Deçan njësitë policore kanë ndaluar të dyshuarën femër shtetase e Shqipërisë e cila nuk posedonte kurrfarë dokumenti të identifikimit dhe pas verifikimit ka rezultuar se e njëjta e ka pasur të ndaluar qëndrimin në Kosovë në periudhë prej gjashtë muajsh.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i shtetit dhe me urdhër të prokurorit e njëjta dërgohet ne mbajtje, njofton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë