Ndalohet nga policia, në veturë i gjejnë derrin e egër të vrarë

Ndalohet nga policia, në veturë i gjejnë derrin e egër të vrarë

NULL NULL
2 months më parë

Mbrëmë në fshatin Grashticë të Prishtinës, policia ka ndaluar një automjet dhe gjatë kontrollit është vërejtur se në bagazh kishin një derr të egër të vrarë.

Bëhet e ditur se lidhur me rastin janë njoftuar zyrtarët e pylltarisë, të cilët kanë konfiskuar kafshën. Rasti në procedurë të rregullt.