10:35, 9 Nëntor 2018

Në fshatin Milloshevë të komunës së Obiliqit, pas një pune operative nga Policia janë ndaluar tre të dyshuar punëtorë të një kompanie për pastrim.

Prej tyre dy janë të komuniteti serbë dhe një rom, të cilët me 17 shtator kanë djegur varrezat ortodokse.

Tre personat pas intervistimit me vendim të prokurorit janë liruar, njofton Policia.

Konkurs Pune

Lexo më shumë