Ndahen Daft Punk

Ndahen Daft Punk

NULL NULL
5 days më parë

Dyshja franceze, Daft Punk, janë ndarë pas gati 30 vjetësh së bashku.

Thomas Bangalter dhe Guy-Maunel de Homem-Christo, dhanë lajmin në mënyrën e tyre tipike enigmatike, përmes një video të titulluar, Epilogu.

Në klim, dyshja të veshur në kostumet e tyre të famshme prej robotës, ia dhanë njëri-tjetrit lamtumirën në një shkretëtirë, dhe më pas njëri prej tyre u vetëshkatërrua.

Publivisti i tyre e konfirmoi ndarjen për mediumin britanik, BBC.

Daft Punk ishin themeluar më 1993, dhe kishin sjellë hite si “One More Time”, “Around the Ëorld” dhe “Get Lucky”.

Ndërkaq, albumi i tyre “Homeëork” konsiderohet të jetë shenjë në historinë e muzikës dens.