20:48, 11 Shtator 2019

Poezi, muzikë e ekspozitë  fotografishë.

Me gjithë këto aktivitete, organizatorët  e kanë ndërmend që ta lënë Prizrenin pa gjumë të shtunën.

Në fakt “Nata e Bardhë ” quhet edhe ngjarja kulturore e inicuar nga Komuna e Parisit dhe ajo e Prizrenit që organizohet për herë të parë në Kosovë, njofton Klan Kosova.

Drejtoresha e Aleancës Franceze në Prishtinë, tregoi se çfarë po synohet të arrihet me organizimin  e këtyre aktiviteteve.

Kronikë nga Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë