12:00, 12 Gusht 2019

Modelët meshkuj në reklama të ndryshme televizive po bëjnë që shikuesit meshkuj në shtëpi të ndjehen keq me trupat e tyre, kjo sipas një hulumtimi të realizuar së fundmi.

Shfaqjet televizive (Reality Shows) dhe reklamat tashmë janë fajësuar për pasiguri në mesin e grave të reja dhe çojnë në një rritje të operacioneve kozmetike.

Por, studiuesit tani kanë prova në rritje se burrat janë gjithashtu të prekshëm nga zilia e trupit.

Shikimi i modelëve të tonifikuar dhe muskuloz në televizion po i bën burrat të dëshirojnë të ishin më të gjatë, më të fortë dhe më të hollë, tregon studimi.

Një ekspert tha që efekti është relativisht i ri pasi burrat janë më të shëndetshëm dhe më të vetëdijshëm për trupin sesa dikur, dhe se duhet të ketë më shumë hulumtime se si preken në mënyrë specifike burrat.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë