20:46, 11 Mars 2020

Sot iu dha lamtumira e fundit shkrimtarit Musa Ramadani.

Autori i dhjetëra veprave letrare që dje ndërroi jetë, la pas vetes shkrime të shumta, disa artistike dhe disa dedikime për miqtë që i shihte rrallë.

Kronikë e gazetares Rina Mujku.

Konkurs Pune

Lexo më shumë