20:33, 9 Nëntor 2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala është takuar me drejtorët e Drejtorive të Inspeksioneve Komunale.

Shala ka thënë se në mandatin e tij prioritet do ta ketë mbrojtjen e konsumatorit, njofton Klan Kosova.

Kronikë me detaje e ka përgatitur Vullnet Krasniqi.

klankosova.tv