20:21, 24 Prill 2019

Tensionet në veri janë rikthyer.

Shkak për këtë dyshohet se janë zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen me 19 maj.

Këtë e tha vet drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar për të drejtat e komuniteteve dhe kthim.

Kronikë e zgjeruar nga Vullnet Krasniqi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë