Motorët me rrymë, një mani e re në komunikacion (VIDEO)

Motorët me rrymë, një mani e re në komunikacion (VIDEO)

NULL NULL
7 muaj më parë

Dita e premte në Klan Kosova dhe Ora 7, nisi me një mani të re të transportit.

Bëhet fjalë për motorët me rrymë të cilët së fundmi janë shtuar në rrugët tona.

Sa po pëlqehet ky mjet, sa kushton dhe nga kush po përdoret më shumë, e kuptojmë përmes stories më poshtë:

Ora 7 – Motorët me rrymë, një mani e re në komunikacion – Klan Kosova

Ora 7 – Motorët me rrymë, një mani e re në komunikacion – Klan Kosova Dita e premte në Klan Kosova dhe Ora 7, nisi me një mani të re të transportit. Bëhet fjalë për motorët me rrymë të cilët së fundmi janë shtuar në rrugët tona. Sa po pëlqehet ky mjet, sa kushton dhe nga kush po përdoret më shumë, e kuptojmë përmes stories së Kushtrimit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 25 juin 2020