10:15, 21 Janar 2020

Gazetari Milot Hasimja, së bashku me Hizdri Gubetini na dërgoi në një fluturim mbi malet e Sharrit.

Por, ky fluturim nuk u realizua për shkaqe sigurie.

Pse ndodhi kjo dhe në çfarë gjendje gjendet qendra e skive Brezovica e kuptojmë përmes stories.

 

Ora 7 – (Mos)lëshimi me paraglajd në Brezovicë për shkaqe sigurie – Klan Kosova

Ora 7 – (Mos)lëshimi me paraglajd në Brezovicë për shkaqe sigurie – Klan Kosova Mëngjesin e ditës e filluam me gazetarin Milot Hasimja, i cili së bashku me Hizdri Gubetini na dërgoi në një fluturim mbi malet e Sharrit. Por, ky fluturim nuk u realizua për shkaqe sigurie. Pse ndodhi kjo dhe në çfarë gjendje gjendet qendra e skive Brezovica e kuptojmë përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 20 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë