10:03, 7 Nëntor 2019

Seria e librave “Çunat e këqij 1 dhe 2” nga autori australian, Aaron Blabey, është jashtëzakonisht argëtuese për fëmijë.

Kjo seri ka qëndruar për 50 javë në krye të listës së New York Times për librat më të shitur, njofton Klan Kosova.

Autori i këtyre veprave do të shërbejë si producent ekzekutiv në adaptimin filmik që do të bëhet nga Dreamwork Animation.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë