15:30, 9 Nëntor 2018

Pasi të blejmë diçka, shumica nga ne i hedhim pakot që mbesin të zbrazëta.

Në rastin, më të keq, i ruajmë ato dhe i lëmë të grumbullohen pa fund, duke i lënë aty për të mbledhur shumë pluhur dhe për të zënë shumë vend.

Por, në fakt, ne kemi një zgjidhje shumë më të mirë se të dyja këto opsione që i përmendëm më lart.

Ju nuk keni nevojë që t’i hidhni pakot e zbrazëta, por as t’i grumbulloni ato në atë mënyrë që ju zënë hapësirën dhe nuk i vini kurrë në funksion.

Thjesht, ju mund t’i ripërdorni ato në mënyra shumë kreative, transmeton Klan Kosova.

Këto ide që po ju sjellim në videon e mëposhtme do t’iu ndihmojnë që përpos që t’i vini në funksioni pakot e zbrazëta, të krijoni edhe shumë gjëra praktike nga to.

Do të çuditeni kur të kuptoni se nga pakot që nuk ju duhen më mund të krijoni një raft shumë praktik për këpucët, mbajtëse për makijazhin dhe produktet tjera higjienike, mbajtëse për gjësendet në tavolinën e punës dhe shumëçka tjetër.