15:01, 14 Shkurt 2020

Libri i titulluar “Rrjedha e dashurisë” nga autori zviceran Alain de Botton, është shkruar në vitin 2016.

Aty tregohet se si një qift martohet dhe krijon familje. Në këtë libër po ashtu lexuesi mund ta përjetojë flakën e parë të rënies në dashuri dhe jetën pas saj.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë