11:48, 11 Prill 2019

Libri “Cosmos” nga autori Carl Sagan, vjen si pasues i serisë televizive që mbanë po të njëjtin titull.

Ky libër është publikuar në vitin 1980 dhe është një ndër librat më të shitur të të gjitha kohërave. Libri në fjalë përmban 13 kapituj që korrespondojnë me 13 episodet e serisë.

Autori trajton një gamë të gjerë temash. Ndër to janë astronomia, fizika, biologjia dhe shkenca në përgjithësi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë