23:40, 19 Prill 2019

Kur kamera u krijua për herë të parë, “aksidentet” në to nuk janë parashikuar.

Tani jo vetëm që njerëzit e bëjnë këtë, por edhe kafshët, njofton Klan Kosova.

Nëse janë të qëllimshëm apo jo, ato janë tepër qesharake dhe simpatike!

Në këtë artikull janë mbledhur më tipiket e kësaj natyre:

Konkurs Pune

Lexo më shumë