18:00, 28 Shkurt 2020

Një palë xhinse të rehatshme janë të domosdoshme në veshjet e çdo gruaje, por jo të gjitha xhinsat janë krijuar të barabarta, dhe ndonjëherë duke u përpjekur për të gjetur xhinse më të mira mund të jetë e lodhshme shumë. Pra, para se të humbni kohën duke u përpjekur për të gjetur palën e përsosur, shikoni këtë listë:

Vajzat elegante me këmbët e holla duhet të përdorin xhinset skinny. Ato ngjitur pas trupit, sepse ata përqafojnë fort linjat dhe janë në rregull për tu veshur në të gjitha vendet.

Xhinset pak të gjëra në fund: ideale për gratë me forma të thkesuara pak të mbushura. Këto xhinse ekuilibrojnë format që ju keni dhe ju bëjnë të dukeni më të gjata dhe më të rregullta./living.al/

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë