MMPH dhe GIZ, 7 milionë për komunën me të pastër (VIDEO)

MMPH dhe GIZ, 7 milionë për komunën me të pastër (VIDEO)

NULL NULL
3 years më parë

Komuna që do të kujdesët më së shumti për ambientin e vet do të fitoj hiç me pak se 7 milionë euro.

Këtë grant ua kanë premtuar komunave të Kosovës ministria e mjedisit e GIZ-i gjerman.