"Mlinar", traditë, shije dhe çmim i volitshëm (VIDEO)

“Mlinar”, traditë, shije dhe çmim i volitshëm (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Programi i mëngjesit në Klan Kosova nisi me një kronikë rreth ushqimeve.

Me një traditë mbi 100 vjeçare të prodhimit të brumërave Mlinar është edhe në Kosovë.

Se nga cili shtet vjen dhe për çfarë ushqime bëhet fjalë mund të mësoni më shumë nga kronika e mëposhtme.

Kronikë e gazetarit Kron Sadiku.