MKRS, dështon shpërngulja tinëzare (VIDEO)

MKRS, dështon shpërngulja tinëzare (VIDEO)

10 muaj më parë

Në ditë vikendi, kur askush nuk ishte aty, një kompani e kontraktuar nga shteti deshi që ta bartë inventarin dhe pajisjet tjera të kabinetit ministror në një tjetër objekt. Por, punëtorët e mësuan lajmin dhe shpejt u mobilizuan.

Ata nuk lejuan një gjë të tillë, duke thënë se nuk ka vendim që objekti në qendër t’i lëshohet presidencës.

Kronikë e gazetares Qëndresa Tërshani.