20:52, 22 Shkurt 2020

Një kirurg nga Spanja me famë botërore ka ardhur në Kosovë dhe po i kryen disa intervenime të rralla.

Për çfarë bëhet fjalë e mësojmë nga kronika në vazhdim e përgatitur nga gazetarja Arbreshë Uka.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë