13:30, 17 Prill 2018

Një mjek në Gjermani di si t’i bëj pacientët të ndjehen më mirë.

Ai i kishte premtuar Gerrit katërvjeçar se do të vallëzonte, kur gjendja e tij do të përmirësohej dhe mjeku gjerman e mbajti premtimin e tij.

Gerrit vuan nga një defekt gjenetik që e bën të ndjeshëm ndaj infeksioneve dhe me zhvillim fizik të ngadaltë. Gjendja e tij tashme është përmirësuar dhe ai është liruar nga spitali.

Konkurs Pune

Lexo më shumë