Miratohet raporti i punës i Trustit (VIDEO)

Miratohet raporti i punës i Trustit (VIDEO)

NULL NULL
1 muaj më parë

Në Komisionin për Buxhet dhe Transfere është miratuar raporti i punës rreth buxhetit të Trustit.

Nëse kalon Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, rreth 200 milionë euro do të jenë në dispozicion për t’u tërhequr nga fondi.

Kronikë e gazetares Arbëreshë Uka.