Ministria e Tregtisë me aksion në Ditën Ndërkombëtare të Konsumatorëve - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ministria e Tregtisë me aksion në Ditën Ndërkombëtare të Konsumatorëve

NULL NULL
15/03/2018

Në Ditën Ndërkombëtare të Konsumatorëve, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka organizuar një aksion në sheshet e kryeqytetit.

Përmes shpërndarjes së disa fletushkave kjo ministri ka për qëllim vetëdijesimin e konsumatorëve sa u përket blerjeve që bëjnë.

Të gjithë konsumatorët mund të telefonojnë në numrin 08001100, për të parashtruar ankesat e tyre.

Më herët gjatë ditës MTI ka mbajtur edhe një tryezë diskutimi me temën “Të Drejtat e Konsumatori në Kosovë”.

Gjatë vitit 2017 në Departamenti për Mbrojtjen e Konsumatorit janë paraqitur 220 ankesa, gjysma prej të cilave janë adresuar nga inspektorati.