23:46, 23 Korrik 2019

550 mijë euro do të investohen në krijimin e zonave të gjelbra në Gjilan.

Ky projekt do të jetë i ndarë në dy pjesë -300 mijë euro investim këtë vit dhe 250 mijë të tjera vitin tjetër.

Kjo është marrëveshja e nënshkruar mes Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri këtë të martë.

Kronikë e zgjeruar nga Lirika Haliti.

Konkurs Pune

Lexo më shumë