10:32, 9 Nëntor 2018

Ministri i Punës dhe Mirëqënies Sociale Skender Reçica për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore ka anuluar një konferencë për media të thirrur për sot në orën 13:00.

Ministria që drejton ai njofton se gjatë kësaj konference ishte lansimi në konsultime publikeiKoncept Dokumentit për Rregullimin dhe Menaxhimin e Fushës së Pensioneve dhe Beneficioneve, të hartuara nga MPMS, transmeton Klan Kosova.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë