12:02, 7 Mars 2019

Një delegacion nga Malta me në krye, ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të këtij shteti, Carmelo Abelo, është duke zhvilluar një takim me ministrin e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës, Kujtim Gashi.

Takimi mes tyre është duke u mbajtur në zyrat e MKRS-së të cilat ndodhen në Prizren.

Ndërsa tema e diskutimit nuk është bërë e ditur derisa takimi po mbahet me dyer të mbyllura.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë