17:33, 3 Prill 2020

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, mori vendim për aprovimin e Planit Operacional për Pakon Fiskale Emergjente.

Sipas këtij vendimi obligohen të gjitha institucionet dhe njësitë përkatëse të propozojnë vendimet shtesë dhe të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme për zbatimin e Planit Operacional për Implementimin e Pakos Fiskale Emergjente.

Ky vendim hyn në fuqi nga dita e sotme.

VENDIMI DHE PLANI OPERACIONAL PËR PAKON FISKALE EMERGJENTE

Konkurs Pune

Lexo më shumë