15:56, 13 Tetor 2019

Erodita Tatlixhi nga Peja, ka tetë vjet që është trajnuese e kuzhinës në Qendrën për Aftësim Profesional.

Ka disa javë, që ajo është duke ua mësuar gatimin personave me nevoja të veçant.

Ajo që bie në sy, është përshëndetja dhe raporti i saj me këta persona, disa prej të cilëve janë me Sindromën Down, shkruan REL.

Konkurs Pune

Lexo më shumë