Mijëra bletë u larguan nga shtëpia e pabanuar (VIDEO)

Mijëra bletë u larguan nga shtëpia e pabanuar (VIDEO)

NULL NULL
1 week më parë

Mijëra bletë u hoqën nga një shtëpi e zbrazët në Atlanta pasi fqinjët thanë se jetonin nga frikëa e insekteve për disa javë.

Banorët që jetojnë pranë kësaj shtëpie thanë se filluan të vërenin bletët që vërshonin rreth saj në pranverë, dhe numri i insekteve ishte rritur gradualisht që atëherë.

“Unë kam frikë të dal ndonjëherë nga shtëpia. Kurrë nuk shkova pranë shtëpisë sepse kisha frikë nga bletët dhe kafshimet”, tha Matthew Sease, i cili jeton ngjitur me shtëpinë.

Një shërbim për heqjen e bletëve të punësuar nga pronari i pronës mbërriti të enjten dhe largoi mijëra bletë nga pjesa e jashtme dhe e brendshme e shtëpisë. Sease tha se punëtorët i thanë se kishin hequr rreth 98% të bletëve.

Dave Marshall, drejtor i Shoqatës së Bletarëve të Metro Atlanta, tha se pronari i pronës bëri gjënë e duhur duke punësuar një shërbim profesional për të kryer heqjen.

Shoqata e Bletarëve të Metro Atlanta tha se përpjekjet për heqjen e bletëve amatore gjithashtu mund të rezultojnë në një erë të keqe nga mijëra bletë të ngordhura brenda mureve të një strukture, dhe mjalti i lënë pas nga insektet e prera mund të tërheqë brejtës ose dëmtues të tjerë.