9:52, 6 Prill 2020

Gazetari Kushtrim Bekolli, na sjell storien rreth manisë së re që po zhvillohet këto javë karantine.

Bëhet fjalë për marrjen me qira të kompjuterëve nga internet kafetë në shtëpi.

Sa është interesimi për këtë çështje?

Sa është çmimi?

Cilat janë procedurat për të marr një kompjuter në shtëpi për t’a kaluar më lehtë izolimin e kuptojmë përmes materialit të tij ?

Ora 7 – Migrimi i kompjuterëve nga internet kafeve drejt shtëpisë – Klan Kosova

Ora 7 – Migrimi i kompjuterëve nga internet kafeve drejt shtëpisë – Klan Kosova Java e re në Klan Kosova, vazhdon me gazetarin Kushtrim Bekolli, i cili sjell një storie rreth manisë së re që po zhvillohet këto javë karantine. Bëhet fjalë për marrjen me qira të kompjuterëve nga internet kafetë në shtëpi. Sa është interesimi për këtë çështje, sa është çmimi dhe cilat janë procedurat për të marr një kompjuter në shtëpi për t'a kaluar më lehtë izolimin e kuptojmë përmes materialit të tij.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 6 avril 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë