20:28, 11 Korrik 2019

1 për 847. Ky është raporti proporcional i mjekëve për kokë banori në Kosovë.

Por, këto shifra mund të ndryshojnë, nëse vazhdon migrimi i profesionistëve shëndetësorë, që së fundmi është përhapur goxha shumë, njofton Klan Kosova.

Ky është njëri fakt që dekanja e fakultetit të mjekësisë Suzana Manxhuka Kërliu, e përmblodhi në një shkresë që ia drejtoi ministrit të shëndetësisë Uran Ismaili, përmes së cilës kërkoi rritjen e numrit të studentëve në drejtimin Mjekësi e Përgjithshme dhe Infermieri.

Kronikë nga Dafina Jegeni-Krasniqi. 

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë