"Midnight in the Switchgrass" filmi i shumëpritur nga Megan Fox dhe Machine Gun

“Midnight in the Switchgrass” filmi i shumëpritur nga Megan Fox dhe Machine Gun

1 javë më parë

Pandemia ka detyruar që të anulohen xhirimet e filmit të ri ” Midnight in the Switchgrass”, nga artistët Megan Fox dhe Machine Gun Kelly, përcjell TMZ.

Realizimi i filmi është ndërprerë gjatë muajit mars dhe pritet të rifillojë në javët e ardhshme në Santa Barbara me masa më të rrepta rreth mbrojtjes nga koronavirusi, njoftoi regjisori Randall Emmett.