8:04, 16 Prill 2019

Ish-Zonja e Parë e Shtetit Amerikan, Michelle Obama, ka reaguar pas zjarrit që ka kapluar katedralen e Notre Dame.

Obama hyri në rrjete sociale për të postuar një fotografi me familjen, gjatë një kohe kur ata e vizituan këtë katedrale e cila fatmirësisht ka arritur të shpëtojë strukturën, njofton Klan Kosova.

“Nuk do ta harroj kurrë herën e parë që shkova në katedralen e Notre Dame. Isha një adoleshente, në një udhëtim shkolle për në Paris. Ishte udhëtimi im i parë ndërkombëtar dhe deri atëherë unë nuk kisha parë shumë jashtë lagjes sime. Por madhështia e Notre Dame, historia, mjeshtëria, spiritualiteti, e ndaloi frymën time. Ndjenja ishte pothuajse e papërshkrueshme. Çdo vit sa herë e vizitoja, përfshirë si Zonja e Parë, ndjeva të njëjtën gjë. Pra, duke qenë sonte në Paris, zemra ime ndjen dhimbje bashkë me njerëzit e Francës. Megjithatë, të gjitha përjetimet në Notre Dame vite më parë, së shpejti do të na mahnit përsëri”, ka shkruar ajo në Instagram.

View this post on Instagram

I will never forget the first time I walked into the Notre Dame Cathedral. I was a teenager on a school trip to Paris. It was my very first international trip, and until then, I hadn’t seen much outside of the South Side neighborhood I grew up in. But the majesty of Notre Dame—the history, the artistry, the spirituality—took my breath away. The feeling was almost indescribable—a place that lifts you to a higher understanding of who we are and who we can be. Every time I’ve visited in the years since, including as First Lady, I felt the same thing. So being here in Paris tonight, my heart aches with the people of France. Yet I know that the Notre Dame I experienced all those years ago, as so many others have over the centuries, will soon awe us again.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Konkurs Pune

Lexo më shumë