20:40, 15 Prill 2018

Me 5 maj të këtij viti për herë të parë do të organizohet edhe në Prishtinë festivali i njohur botëror “Metal United World Wide”.

Pjesë e tij do të jenë bendet me të njohura kosovare të rrymave rok dhe heavy metal.

Kronikë nga Mejreme Gashi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë