15:29, 19 Shkurt 2020

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, i ka bërë thirrje, sot popullit, që në 2 mars të mblidhen në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

“Do ta marrim me qetësi çmontimin e plotë të grushtit të shtetit, – tha Meta. – Cilat do të ejnë veprimet e Presidentit? Gjithmonë në mbrojtje të Kushtetutës!

Të jeni të sigurtë se kjo godinë, ky institucion, që është sot një kështjellë e vetme për fat të keq por e pamposhtur dhe e paepur e mbrojtjes së demokracisë, nga data 2 mars kur do të firmoset dekreti I parë kundër grushtit të shtetit dhe në shpartallim të plotë të grushtit të shtetit, pikërisht, para popullit shqiptar, në bulevardin dëshmorët e Kombit, ku do të lidhim një besëlidhje për të shpartalluar njëhërë e mirë regjimin e oligarkëve dhe mafiozëve, të mafias ndërkombëtare që ka dhunuar sovranitetin ndërkombëtar me qëllim shpopullimin e këtij vendi dhe shndërrimin e tij në një qëndër të pastrimit të parave, në një qëndër operacionale të krimit të organizuar kombëtar dhe ndërkombëtar dhe njëkohësisht të shumë problemeve të tjera në Ballkan.

Kështu që në 2 mars ju presim të gjithëve në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe ju japim fjalën se shumë shpejt, falë popullit shqiptar nuk do të ketë më vetëm një institucion që është Presidenti në mbrotje të Republikës, të interest kombëtar dhe public, port ë gjitha institucionet që janë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe kudo pastaj do t’i kthehen popullit shqiptar. Ata që kërkojnë popullin e Presidentit në Whats App të porosin poture të gjëra.”

Konkurs Pune

Lexo më shumë